• Rezistenta mare la soare

  Casa parinteasca nu se vinde, se acopera cu EVY-VAL

 • Rezistenta mare la precipitatii

  Casa parinteasca nu se vinde, se acopera cu EVY-VAL

 • Rezistenta mare la ninsori

  Casa parinteasca nu se vinde, se acopera cu EVY-VAL

  Evy Val - Accesorii acoperis

  Cu o varietate de 8 culori si 3 dimensiuni diferite aveti oricând la dispozitie o solutie estetica si functionala pentru locuinta dumneavoastra. Indiferent daca construiti sau renovati, veti gasi accesoriile optime pentru necesitatile dumneavoastra.

  Chiar si cârligele si accesoriile sunt realizate din acelasi material. Astfel întregul sistem are acelasi tip de finisaj precum jgheaburile si burlanele iar toate componentele vor prezenta acelasi luciu an dupa an.

  Componentele sistemului sunt inovate si îmbunatatite în mod continuu în cooperare cu instalatori profesionisti. Puteti fi siguri ca veti alege produsele potrivite pentru un sistem rezistent în timp brevetat de mesteri.

  Nu aveti nevoie de unelte speciale pentru asamblarea sistemului. De asemenea, nu este nevoie sa sudati componentele laolalta. Astfel instalarea va fi rapida, eficienta si economica.

  Toate componentele sistemului sunt concepute sa întruneasca cele mai riguroase cerinte ale standardelor Europene EN612 si EN1462. Din acest motiv va putem asigura ca nu facem compromisuri în ce priveste calitatea produselor în nici o etapa.

  Prelaq Nova este un poliester rezistent care nu contine material PVC daunator. Astfel veti folosi un material în armonie completa cu mediul înconjurator.

   

        Cârlig de jgheab presat

  Avantajele cârligelor presate sunt multe:

  • Calitate estetica ridicata. Cârligul are acelasi finisaj exterior cu al celorlalte componente din sistemul de drenaj, fiind fabricat din aceleasi materiale. Astfel întregul sistem de drenaj va avea aceeasi nuanta la suprafata. Culoarea cârligului are aceeasi rezistenta cu cea a jgheabului.
  • O mai mare durabilitate. Cârligul prezinta un strat de zinc auto-regenerator de aceeasi calitate cu a celorlalte componente ale sistemului de drenaj.
  • Fara rupere. Finisajul exterior, precum si stratul de zinc rezista la îndoirea cârligului. Astfel, vopseaua si stratul de zinc vor rezista la îndoirea cârligului.
  • Foarte puternic. Cârligul presat îndeplineste cele mai înalte cerinte urmând standardul EN612. Un cârlig de jgheab se poate deforma cu maxim 5 mm în timp ce este supus unei presiuni de 75 kg în cadrul unui test de presiune normalizata. Cârligul presat  se deformeaza cu doar jumatate de milimetru. Acest fapt este important având în vedere greutatea zapezii adunate sau presiunea unei scari de sprijin care supun cârligele la sarcini grele.
  • Cârlige presate din Aluzinc. Acelasi cârlig descris mai sus este disponibil si cu finisajul de Aluzinc.
  • Cârligul presat  este disponibil în trei lungimi de 70 mm, 160 mm, 210 mm si cârligul alungit de 320 mm pentru acoperisuri cu panta mare. Toate cârligele au o clema de fixare în partea din fata. În partea din spate cârligele prezinta un suport pentru îmbinare sau o clema de fixare.