• Rezistenta mare la soare

  Casa parinteasca nu se vinde, se acopera cu EVY-VAL

 • Rezistenta mare la precipitatii

  Casa parinteasca nu se vinde, se acopera cu EVY-VAL

 • Rezistenta mare la ninsori

  Casa parinteasca nu se vinde, se acopera cu EVY-VAL

  Evy Val - Sisteme drenaj

  Evy Val va pune la dispozitie o gama completa de jgheaburi si accesorii la preturi competitive din materiale de calitate superioara provenite exclusiv de la comerciantii si producatorii de tabla metalica profilati.

  Avand o capacitate mare de livrare, productie complet automatizata, un sistem logistic rapid si relatii de afaceri cu diversi distribuitori, produsele noastre sunt disponibile pentru clientii din intreaga Europa.

  La Evy Val se lucreaza pentru o imbunatatire continua a eficientei si simplicitatii. Din acest motiv tindem sa colaboram cu parteneri care ne impartasesc modul de a gandi. Astfel, ne putem concentra pe mentinerea nivelului preturilor si aprovizionarea piesei cu produse superioare calitativ in moduri cat se poate de eficiente in ce priveste presurile.

   

  Evy Val a pornit de la conceptul ca produsul trebuie conceput, produs, ambalat, transportat si distribuit intr-un mod eficient din privinta costului. Dar am inteles si faptul ca personalul si sistemul automatizat trebuie sa lucreze in simbioza pentru garantarea continua si omogena a unui produs de calitate.

   

  Avand pasiunea de a creste si de a ne dezvolta cat mai mult, scopul nostru este de a pune la dispozitie sisteme de drenaj de nivel mondial si de a fi prima alegere a mesterului.