• Rezistenta mare la soare

  Casa parinteasca nu se vinde, se acopera cu EVY-VAL

 • Rezistenta mare la precipitatii

  Casa parinteasca nu se vinde, se acopera cu EVY-VAL

 • Rezistenta mare la ninsori

  Casa parinteasca nu se vinde, se acopera cu EVY-VAL

  Evy Val - Despre noi

  SC EVY-VAL SRL este una dintre cele mai serioase firme din judetul Dambovita care incearca satisfacerea cat ma deplina a cerintelor clientilor sai, nefacand rabat de la nimic pentru relizarea unor lucrari de calitate la un pret competitiv. 

  Oferta de produse este diversificata, cuprinzand diferite tipuri de invelitori pentru acoperis, atat modele clasice cat si modele realizate cu tehnologii de ultima generatie.

   

        Ca parte importanta a casei, un acoperis din tigla metalica trebuie sa fie elegant, cu un aspect placut si compatibil constructiei in ansamblul ei, indiferent ca este o cladire veche, o locuinta moderna sau o confortabila casa de vacanta.
  Pe scurt, orice acoperis trebuie sa se potriveasca tinutei constructiei tale, respectand atat culoarea, cat si stilul arhitectonic al acesteia.
  Ai libertate deplina de alegere: culori clasice pentru acoperis sau nuante moderne , o gama larga de accesorii; toate acestea pentru un acoperis deopotriva frumos si eficient, pregatit sa protejeze generatii intregi de-acum inainte.
  Dorinta noastra este sa va facem cunoscute cele mai noi, simple si de calitate metode de construire a acoperisului. De azi inainte veti putea alege o structura usoara si rezistenta a unui acoperis. Veti simti in mod considerabil o economie in bugetul alocat realizarii iricarui acoperis. In plus veti beneficia de un confort termic si fonic de calitate.